Handel en verkoop van paarden

Bij stal ’t Nieuwveer kunt u ook terecht met al uw vragen over diverse rassen van paarden. Ad kan voor u het paard adviseren wat bij u wensen en kunnen past.

Het paard is een kuddedier en als er paniek uitbreekt om welke situatie dan ook vertoont het paard vluchtgedrag en zoekt daardoor steun bij andere paarden. In het wild neemt het paard zijn vijand het eerst waar door de reuk en met zijn gehoor en tracht zich door de vlucht daaraan te ontsnappen. Ook onze paarden hebben deze neiging. Het paard heeft een goed geheugen. Door mijn jaren lange ervaring weet ik dat als een paard iets onaangenaams ooit ervaren heeft op een bepaalde plaats, wil het paard later deze plaats het liefst vermijden.

Het is belangrijk dat u het juiste paard koopt die bij u wensen past. Vooral voor de recreatieruiter/liefhebbers zijn paarden met een goed karakter van zeer groot belang.

Of het nu om een Nederlands Trekpaard gaat, een Tinker, Shire, Haflinger, Fjord, Hackny, Groninger, KWPN'er (Nederlands Warmbloedpaard), Fries of een ander paard/pony in overleg is alles mogelijk.

Omdat Ad veel contact heeft met paarden- eigenaren en fokkers kan Ad uw specifieke aankoopvragen beantwoorden. Zodat we met elkaar het juiste paard krijgen, wat bij u wensen en portemonnee past.

Wilt u zelf een paard verkopen, neem dan contact met Ad op.

 

Het meeste plezier beleeft u als u met paarden omgaat, dat u het juiste paard koopt wat bij u wensen, doelen en uw vaardigheden past!

Het paard zal u hiervoor dankbaar zijn!

 

Hoefsmid Benodigdheden:

 

 Oven

Hoefsmid

 

Hoefsmid

Hoefstal

Hoefstal

Hoefstal

Hoefstal

 

Voor prijzen neem contact op met Ad Lauwen

voor contact gegevens klik hier