Africhting van uw paard/pony

Ad Lauwen dankt mede zijn bekendheid door het fokken van zijn trekpaarden en het africhten van zijn trekpaarden met respect voor het paard, op een eerlijke, vriendelijke maar vooral een rustige manier.

Ook tegenwoordig is de africhting van (jonge) paarden een bezigheid die met rust, liefde en respect voor uw paard moet gebeuren. Door geduld en doorzettingsvermogen zult u merken dat ieder paard wil werken als u er maar dat gene ervoor wilt doen, wat u ervoor moet doen.

Paardensport ad lauwen

Of het nu gaat om het betuigen van uw paard, trekpaard of het bijstellen van een ongewenste gewoonte van uw paard of heb u al vele opleiders voor uw paard geprobeerd maar eigenlijk niet het gewenste resultaat behaald…..bij Stal ´t Nieuwveer bent u 'zeker weten' op het juiste adres.

Ik geef u paard een multifunctionele opleiding, met respect voor het paard, vriendelijkheid, eerlijkheid maar vooral in alle rust naar het paard toe. Binnen enkele weken kunt u zelf onder mij begeleiding met uw paard/pony onder het zadel rijden of uw paard voor de wagen zetten.

Vierspan ad 

 

 

 

De verschillende africhtingsmogelijkheden:

*Aangespannen voor het rijtuig

*Africhting onder het zadel, dressuurmatig en / of recreatief

*Werken aan de longe

*Slepen

*Het paard verkeersmak maken.

*Het Paard zadelmak maken

 

 

Wat is er mooier en fijner dan, dat u met een gerust hart met uw eigen paard/pony veilig over de weg kan.

Een paard/pony die niet van alle dingen om hem/haar heen schrikt, geeft u een veilig gevoel, rust maar vooral plezier zoals paardrijden in het verkeer eigenlijk moet zijn voor iedereen. Het paard en uw mede weggebruikers zullen u daar zeker dankbaar voor zijn.

Paardensport ad lauwen

 

 

Paardensport ad alauwen

Alles is met u te bespreken vele combinaties zijn mogelijk.

Vraag geheel vrijblijvend na de vele mogelijkheden.

Ad Lauwen

Tel: +31(0)6-53474225

 

paardensport ad aluwen