Demo's en shows op evenementen

Door Ad zijn lange ervaring wil hij graag met mensen die geïnteresseerd zijn in paarden zijn vakkennis delen.  Of het nu ringsteken is onder het zadel of met paard en wagen Ad verzorgd het voor u. Ook de Romeinse strijdwagen is een prachtig onderdeel wat Ad Lauwen graag aan u presenteert.

Rondrit met boerenwagen of huifkar:

Ad verzorgt graag voor u een rondrit met boerenwagen of huifkar, dit kan met een tweespan of vierspancombinatie. De kolossen zorgen voor een geweldige rit zowel over de weg als op uw bedrijfsterrein.

Ringsteken:

Ook ringsteken vindt hij geweldig om te doen. Het bulderen van de trekpaarden door de straten of op het veld is een enorm schouwspel om te mogen zien.

Zwevende tapijt:

En wat dacht u van het zwevende tapijt achter de trekpaarden en daar zowel kinderen als ouder op te laten genieten van een rondje achter trekpaarden zweven over de grond. Iedere keer weer ziet Ad kinderen groot en klein, maar ook ouders en opa´s en oma´s aan de kant genieten van deze mooie actie.  De kleine kinderen moeten op hun billetjes gaan zitten op het zwevende tapijt en oudere kinderen en volwassen mogen zich in een kring op het zwevende tapijt goed vasthouden. En nu maar hopen dat u op het zwevende tapijt kunt blijven staan of zitten.

Touwtrekken:

Heeft u wel eens met een groep mensen geprobeerd om sterker te zijn dan mijn trekpaarden?

Het is een leuke, maar vooral een gezellige teamplaying voor bedrijfsevenementen.

 

Kruiwagenrace:

Heeft u wel eens een kruiwagenrace meegemaakt met trekpaarden?

De omgebouwde kruiwagens hangen achter de trekpaarden en wie als eerste over de streep is heeft gewonnen. Een bulderend geluid van de paarden zal u horen, maar dat zal u vast bekoren.

 

Ervaar vandaag nog het nostalgische, magische en de enorme kracht van trekpaarden, het zal u versteld doen staan!

 

histor tocht edt a.jpg

Ad en Viola tijdens een historische tocht

 

Home

Aandoeningen bij uw paard/pony

◦ 

In Visible Touch

Tips voor paarden liefhebbers

Prijzen

Africhten

Gebitsverzorging

Demo's & Shows

Aanspanning

Aan- en verkoop Tuigage en wagens

Hoefverzorging

Verkoop-Handel

Contact

Gastenboek

Site Map

Links

 

Copyright © 2010  www.paardensport-adlauwen.nl